UKK

Ei, ei Kekkonen, vaan Usein Kysyttyjä Kysymyksiä. Itse asiassa näitä kysymyksiä ei juuri ole esitetty, mutta yleensä onkin hauskempaa kehittää kysymys mieleiseensä vastaukseen. Ja voivat nämä joillekin tulla mieleen.

Mikä tuo kuva tuossa vieressä on?
Molo-pakettiin kuuluu aina majoitus.
Miten päästä Molo-Veikoksi?
Mitataanpa nyt ensi alkuun se kuume. Helpoimmin se (siis mukaan pääseminen) käy, jos satut tuntemaan jonkun meistä. Sen kuin kysyt. (Kuume taas on helpointa mitata olutpullolla.)
Olutpullolla?
Mikäli pullo tuntuu kylmältä otsaa vasten, on otsa kuuma eli sinulla voi olla kuumetta. Ensiavuksi nauti jotain kylmää. Jotain, mikä on sopivasti käden ulottuvilla.
Mutta mistäs minä tiedän tunnenko teitä, kun nimiä ei ole missään?
Usko pois, tietäisit kyllä.
Pitääkö Molo-Veikolla olla munat?
Ei tarvitse. Me pidämme tytöistä, kovasti.
Tapahtuuko Molo-Veikoissa seksuaalista häirintää?
Enempikään ei haittaisi. Häiritsemme kylläkin lähinnä toisiamme. Ja jos joku on saamassa aikaan seksuaalista toimintaa vaikkapa ravintolassa vietettyjen jälkilöylyjen päätteeksi, teemme parhaamme häiritäksemme häntä.
Ovatko jälkilöylyjen saunavuorot miehillä ja naisilla tasa-arvoiset?
Mahdollisimman, niitä nääs ei ole. Tosin toimimalla ripeästi, ehtii saunoa ennen muiden tuloa. Ripeydeksi riittää yleensä, että saunoo ensimmäisen pesällisen aikana. Hieman tämän jälkeen joku muukin yleensä muistaa saunan ja sytyttää pesän uudelleen. (Tai luultavasti ainakin yrittää, vaikka kyse olisikin sähkökiukaasta) Sen jälkeen voi häveliäillä olla hankalampaa, mutta he ovat kyllä muutenkin jo karanneet tässä vaiheessa iltaa.
Mitä tarvitsen paintballin aloittamiseen?
Mtäh? Asiallinen kohta? No olkoon:
  • Rahaa. (Joilla ostetaan/vuokrataan ase, maski, kaasua ja palloja).
  • Isin suhteita tai lisää rahaa. (Pelialueelle on hyvä olla lupa, myös alueen voi vuokrata.)
  • Kavereita. (Ellet tykkää väijyä pelkkiä kantoja. Se on mukavampaa, jos siellä edes teoriassa voisi olla joku takana. Tämäkin hoituu kyllä rahalla.)
Molo-Veikoksi päästäksesi tarvitset lisäksi aimo annoksen oikeanlaista asennetta. Sitä ei saa rahalla.
Kaksi ensimmäistä kohtaa on helppo jättää vuokraajan hoidettavaksi. Toimintaa harjoittavia yrityksiä on useita, niitä löytyy vaikkapa googlesta.
Tampereen/Pirkanmaan alueella käytimme Kolmensportsin palveluita, kunnes eräs jäsenemme pisti pystyyn oman firman Etelä-Pohojammaalle.
Miksi sivujenne sisältö on niin kaksimielinen?
Eivät nämä ole kaksimielisiä juttuja. Kirjoittajalla ainakin on mielessä vain se yksi.
Miten voin antaa parannusehdotuksia näistä sivuista?
Miten niin? Nämähän ovat täydelliset. Mutta ylistystä voit toki lähettää Veppi-Gurulle, joka seisoo sisällön takana (hyvin kaukana). Osoite on piilotettu ovelasti sivun alareunaan.
Kumpi voitti?
Suomi. Vaikka jouduimmekin myöntymään alueluovutuksiin, ei Neuvostoliitto koskaan miehittänyt isänmaatamme.
Ai sen Molo:n? Ei aavistustakaan. Kaikki lukuisia kertoja luultavasti.
Nämä sivut ovat äärettömän seksistiset!
Ja kysymys oli?
Ettekö edes häpeä?
Kovasti. Saadaanko me nyt piiskaa? Joohan?
Saanko mä ottaa oman pyssyn? Olis tuo hirvikivääri peräkontissa! Hehehe!
Kriäääh! Multa menee palaa hermot! Sitokaa se puuhun, valelkaa hunajalla ja jättäkää muurahaisille!
Huoh, siis tämä vitsi on pikkuisen vanha. Se kuultiin ensimmäisen kerran ensimmäisessä Molo:ssa. Lukuisia kertoja. Ja se oli jo silloin vanhempi kuin metusalemi. Sen jälkeen se on kuultu noin viisi kertaa per Molo, kun sen heittää suunnilleen kaksi kolmesta ohikulkijasta. Keksikää nyt hyvät ihmiset jo jotain uutta. Vaikka pikku-Kalle -juttuja.
Missäs niitä isorintaisia blondeja on?
Miehiä vai naisia?
Teettekö mitään muuta kuin ryyppäätte?
Hyvä kysymys. Ei ole oikein tarkkaa muistikuvaa
Itse asiassa kokeneet Veikot (tai ainakin osa heistä) juovat alkoholia varsin vähän itse leikkien aikana. Humaltuminen illalla on kyllä enemmän sääntö kuin poikkeus, mutta silloin kyseessä onkin jo enemmän termin "saunailta" alle menevä toiminta. Humalainen metsässä aseen kanssa on paitsi helppo maali, myös vaaraksi itselleen ja muille. Ja siinä ei ole mitään hauskaa.
Onko Molo-Veikkoudesta mahdollista toipua?
Aika harvoin, yleensä suositellaan saattohoitoa. Miehillä naisen ja elämän löytämisestä on joskus väitetty olevan apua. Mukaan eksyneet naiset taas ovat täysin toivottomia tapauksia päästyään kerran Molon makuun.